Skip to content
Even voorstellen
Arjan Stuijt legt kunstgras

Het is altijd goed te weten wie het bedrijf runt, dus zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Arjan Stuijt en ben woonachtig in Uitgeest (Noord-Holland).
Na mijn opleiding te hebben afgerond als specialisatie ‘Weg en Waterbouw’, ben ik als uitvoerder gaan werken bij Heijmans, een grote onderneming actief in de infrastructuur.

Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan, trok het ondernemerschap en ben ik mijn eigen bedrijf gestart, genaamd Stuijt Infra, wat inmiddels in 20 jaar is gegroeid tot een betrouwbare en gevestigde naam in Noord-Holland en omgeving.

Stuijt Infra staat bekend om het realiseren van alles wat met grondwerken te maken heeft, dus bijvoorbeeld prachtige tuinen, maar ook het aanleggen van alle soorten leidingen in de grond, zoals riolering.
In deze periode hebben wij een mooi bestand opgebouwd van vakmensen en leveranciers, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarbij staan wij, dankzij ons bestand van leveranciers, garant voor een voordelige inkoop.

Door deze werkzaamheden, was de stap erg klein en het raakvlak groot met kunstgras, omdat wij hiermee al regelmatig werkten. Mede door de grote variatie en veelzijdigheid van dit materiaal, kregen wij van Stuijt Infra het gevoel hier veel meer mee te kunnen. Naar een aantal jaren diverse projecten te hebben gerealiseerd, hebben wij het bedrijf Stuijt Kunstgras opgestart. Sinds 2020 hebben wij onze bedrijfsnaam veranderd in Quality Grass. Nieuwe naam, dezelfde producten en kwaliteit!
U bent dus van harte welkom bij ons voor alles op het gebied van kunstgrassen! Wij bieden zeer degelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij staan met ons team specialisten voor u klaar. Voor vragen, kunt u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Arjan Stuijt
Quality Grass

Back To Top