Skip to content
Klantenservice

Klantenservice

BESTELLING & LEVERING
Wij bezorgen doorgaans alle producten binnen 1-3 werkdagen. Kleinere bestellingen (kunstgras benodigdheden) worden verzonden per pakketdienst van PostNL. U ontvangt hiervoor een email met een trackingnummer van uw pakket waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. Grotere bestellingen zoals rollen kunstgras en grotere accessoires worden geleverd door een transportbedrijf.

Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij eerst contact met u opnemen om een definitief levermoment af te spreken. Het kunstgras wordt geleverd aan de deur. Mocht u vragen hebben over de levering van producten, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bezorgkosten
De bezorgkosten voor kleine pakketten tot 10 kg zijn bedragen €7,25. Voor grote leveringen (kunstgras, valdemping of instrooizand) bedragen de kosten €60,-.

Wij bezorgen gratis boven de €500,-!

Afhalen
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen in Heemskerk (Timmerswerf 59a). Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij eerst contact met u opnemen om een definitief ophaalmoment af te spreken. De betaling kan alleen per PIN worden voldaan in onze winkel.

Wij bezorgen uitsluitend alleen in Nederland.


BETALINGSMOGELIJKHEDEN
U kunt in onze webshop op de volgende manieren betalen:

iDeal (gratis)
Dit is de makkelijkste en snelste manier van betalen. Uw bestelling zal direct in behandeling worden genomen.

Creditcard (gratis)
Nadat u de bestelling heeft voltooid vult u in de laatste stap uw e-mailadres in. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal uw bestelling in behandeling worden genomen.

Overschrijving (gratis)
Nadat u de bestelling heeft voltooid vult u in de laatste stap uw e-mailadres in. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal uw bestelling in behandeling worden genomen.

Betalen bij afhalen
Als u heeft gekozen om uw bestelling bij ons op te komen halen in Heemskerk (Timmerswerf 59a), dan kunt u het bedrag alleen per PIN voldoen bij ons in de winkel.


RETOURNEREN
Omdat wij het kunstgras en drukverdeeldoek speciaal voor u op maat snijden, is het helaas niet mogelijk om het kunstgras en/of het drukverdeeldoek te retourneren. Dit geldt niet voor, valdemping en kunstgras benodigdheden (instrooizand, pennen etc.). Deze kunt u op eigen kosten terug sturen.

Omdat het kunstgras en het drukverdeeldoek een op maat gemaakt product is, is kunstgras en drukverdeeldoek uitgezonderd van herroepingsrecht.

Klacht?
Mocht er iets niet goed zijn of ben je niet tevreden over het geleverde kunstgras of drukverdeeldoek neem dan contact met ons op.

Back To Top