Skip to content

Mijn naam is Arjan Stuijt, ik ben 38 jaar en woonachtig in Uitgeest (Noord-Holland).
Na mijn opleiding te hebben afgerond als specialisatie ‘Weg en Waterbouw’, ben ik als Uitvoerder gaan werken bij Heijmans, een grote onderneming actief in de infrastructuur.
Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan, trok het ondernemerschap en ben ik mijn eigen bedrijf gestart, genaamd StuijtInfra, wat inmiddels in ruim 15 jaar is gegroeid tot een betrouwbare en gevestigde naam in Noord-Holland en omgeving.

StuijtInfra staat bekend om het realiseren van alles wat met grondwerken te maken heeft, dus bijvoorbeeld prachtige tuinen, maar ook het aanleggen van alle soorten leidingen in de grond, zoals riolering.
In de periode hebben wij een mooi bestand opgebouwd van vakmensen en leveranciers, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarbij staan wij dankzij dit bestand van leveranciers, garant voor een voordelige inkoop.

Door deze werkzaamheden, was de stap erg klein en het raakvlak groot met kunstgras, omdat wij hiermee al regelmatig werkten. Mede door de de grote variatie en veelzijdigheid van dit materiaal kregen wij van StuijtInfra het gevoel hier veel meer mee te kunnen. Naar een aantal jaar diverse projecten te hebben gerealiseerd, hebben wij het bedrijf StuijtKunstgras opgestart.

Dus vanaf heden bent u van harte welkom bij ons voor alles op het gebied van kunstgrassen! Wij bieden kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij staan met ons team specialisten voor u klaar. Voor vragen, kunt u altijd contact opnemen

Back To Top